Skydda dig mot farlig UV-strålning med solfilm

Kategorier:

Solfilm för antingen inomhus- eller utomhusmontering blir din räddare i nöden när den bländande solen är framme. Den fungerar som en sorts självhäftande folie som du sätter på fönstret, och därefter får du en liknande effekt som solglasögon bjuder på. Med andra ord tar sig inte lika mycket ljus eller värme in, och UV-strålningen avvisas till 99 %. Det gör sannerligen saker och ting trevligare samtidigt som du sparar in pengar på luftkonditionering.

Vad du behöver veta om solfilm

En effektiv solfilm kan du lägga vantarna på genom att ta en tur över till https://www.foliekniven.se. Med flera olika typer av dem och självhäftande folie i allmänhet kan du ge dina fönster en ny look utan att behöva ersätta dem. De kommer som sagt att bjuda på värmereducering samt skydd mot UV-strålning, men de dämpar även insynen under dagen. Nyfikna grannar och förbipasserande kommer därför inte att kika in genom fönstret.

Det finns ett antal olika färger du kan välja mellan när du beställer din solfilm, och det är upp till dig om du föredrar metervara eller exakta mått. Den medföljande skrapan kommer också att göra under när det kommer till att förenkla appliceringsprocessen.

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Der er ingen kommentarer at vise.